La intel·ligència. O la manca d’intel·ligència.


La intel·ligència, o, més ben dit, la falta d’intel·ligència no entèn d’ideologies i va per barris.

Avui, dia de celebració de la Constitución española del 1978 (per cert, quantes n’han fet, els espanyols, de constitucions. que s’han anat contradient unes a les altres?) n’hi ha hagut per a tot.

D’un costat, membres de la CUP han cremat simbòlicament una constitució. Per l’altre, l’Ajuntament de Rubí (ai, Rubí!, curull d’immigració colonitzadora!) diu que ha estat l’únic ajuntament català (?) que ha celebrat la diada commemorativa.

Ni uns ni altres, des de cadascuna de les perspectives respectives, demostren el menor bri d’intel·ligència. Val a dir que a mi em va millor la postura dels de Rubí perquè ajuda a fer més independentistes, mentre que l’actitud dels de la CUP ajuda a espantar l’opinió de les tietes catalanes que, agradi o no, són necessàries per anar endavant.

Bé. En qualsevol cas, els uns haurien de moderar les seves ànsies de notorietat absurda i inútil (els de la CUP) i els altres haurien de moderar les seves ànsies de notorietat absurda i inútil (els de Rubí) si de veritat volen fer algun servei al bàndol amb qui diuen que simpatitzen.


Serà que els extrems es toquen o serà que ambdós volen el mateix resultat final?…

Comentaris